Monday, 13 January 2014

OPS! **Pose Pose Sapu Sawang Lelabah

Ops maafin mak uols dosi lama dinch menghapdate..ntuh.. so many things happening in my life lately and perhaps big change coming my way very very soon too. So watch this space.

Nantilah kalau kaki mak tak sakit mak update lewwww *ops! **pose pose tunggu hanak hekan mai drumah lagi

- hasil nukilan jejari lentiques Mak Leemah nan Kedaung

Thursday, 5 December 2013

Bless!!! (Oh Hatikieww Keciwa)

Maka satu negara dosi hoi siapakah gerangannya yang berjaya mencuri hati si choms Tom Daley (hati je ke? Lemang??? Aiyoooo chabotttt). Spekulasi berkisar kepada aktivis yg juga screenwriter dari Hollywood (a Brit as well). Walauponnnnnnn umur dia 39 tapi he looks great for his age. Patutlaaaa si Chom Tom terkassimass *ops! Makan hati mak!

Rupa rupanya si Tom yang meng-ayat si Dustin ni dulu..ehh fine!!! Cut the queue lah noh??? **matilah mak kuat verangannnnnnnnn


Tapi mana ni hanak hekan mak ni?? Dua hari lepas kata nak mai rumah mak?? Siapa mesej mak bagai..*ops! Siap hantar gambar lagi ni hah kau (nantilah mak letak gambar dia..dulu dah letak dah tapi la ni dah dewasa sikit aiyoo matitak mak??)..tetappp ni taknak kalah dengan Dustin! *ops!

- hasil nukilan jejari lentiques Mak Leemah